Deze bladzijde weergeven in het :   Frans   Nederlands
 
  ZOEKEN

Zoeken van A tot Z
 
Startpagina > Beroepssectoren > Wetgeving > HygiŽne > Diervoederhygiëne
Professionelen Over het FAVV Organogram Contact Autocontrole Checklists "Inspecties" Dierlijke productie / Dierengezondheid Plantaardige productie Hoeveverkoop Erkenningen, toelatingen en registratie Export naar derde landen Financiering van het FAVV Invoer derde landen Laboratoria Levensmiddelen Schoolkeukens Meldingsplicht Wetgeving Zelfstandige dierenartsen Zelfstandige bio-ingenieurs, industrieel ingenieurs, bachelors en masters Publicaties Praktisch Voorlichtings- en begeleidingscel Ombudsdienst Comités Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité Consumenten

 
 

Diervoederhygiëne



 

Verordening (EG) Nr.183/2005 van het Europees parlement en de Raad van 12/01/2005 tot vaststelling van voorschriften voor diervoederhygiëne.

(de geconsolideerde wetgeving raadplegen)

 

Synthese van de hygiënemaatregelen in de sector van de diervoeders (PDF)

  • Erkenning, toelating of registratie geëist op basis van de gebruikte toevoegingsmiddelen : zie bijlage 1 van de omzendrief betreffende de registratie, de toelating en de erkenningen van inrichtingen uit de diervoedersector.
  • Erkenning, toelating of registratie geëist op basis van de gebruikte dierlijke eiwitten : zie bijlage 2 van de omzendrief betreffende de registratie, de toelating en de erkenningen van inrichtingen uit de diervoedersector.
   
Belgische autocontrolegids
Meer informatie
   

F.A.Q. (PDF)

Onze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 12.05.2017   |   Naar boven


Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden   |   Extranet