www.afsca.be       FAVV - VOORLICHTINGS- EN BEGELEIDINGSCEL
Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
FR NL



Startpagina > Een opleiding volgen > Te herbekijken webinars > 4 sleutelelementen voor een goede hygiëne in de restaurantkeuken
Te herbekijken webinar Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 24.02.2021

4 SLEUTELELEMENTEN VOOR EEN GOEDE HYGIËNE IN DE RESTAURANTKEUKEN

Deze webinar is bedoeld voor het personeel en de verantwoordelijken van horeca- en grootkeukens (rusthuizen, ziekenhuizen, scholen, kinderdagverblijven, enz.). Tijdens deze training worden de belangrijkste hygiëneregels toegelicht.

De volgende onderwerpen komen aan bod:
  • Hygiëne van de lokalen
  • Persoonlijke hygiëne
  • Ontvangst van de producten
  • Temperatuurbeheer

Bekijk de video


Na het webinar zijn hier enkele interessante links om onder de hand te houden:
   
FAVV - Voorlichtings- en begeleidingscel
Administratief Centrum Kruidtuin, Food Safety Center, lokaal 08/120404
Kruidtuinlaan 55
B-1000 BRUSSEL