Deze bladzijde weergeven in het : Frans  Nederlands Engels
 
  ZOEKEN

Zoeken van A tot Z
 
Professionelen > Publicaties > Thematische publicaties > Balans van het Federale Bijenplan 2012-2014
Professionelen Over het FAVV Organogram Contact Autocontrole Checklists "Inspecties" Dierlijke productie / Dierengezondheid Plantaardige productie Hoeveverkoop Erkenningen, toelatingen en registratie Export naar derde landen Financiering van het FAVV Invoer derde landen Laboratoria Levensmiddelen Meldingsplicht Wetgeving Zelfstandige dierenartsen Zelfstandige bio-ingenieurs, industrieel ingenieurs, bachelors en masters Publicaties Praktisch Voorlichtings- en begeleidingscel Ombudsdienst Comités Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité Consumenten

 
 

Thematische publicaties


Balans van het Federale Bijenplan 2012-2014
Het Bijenplan 2012-2014 werd in oktober 2012 gelanceerd en eind 2014 officieel afgerond. Ondanks de vooruitgang op wetenschappelijk niveau en op het vlak van het overheidsbeleid blijft de situatie van de bijen alarmerend. Dit plan heeft de basis gelegd voor een nieuw beheer van deze problematiek en heeft ook essentiƫle acties in gang gezet.
Publicatiedatum :  Maart 2015
Aantal bladzijden :  40 bladzijden
Formaat van het bestand :  PDF
Versie op papier : Niet beschikbaar


 

Onze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 04.03.2016   |   Naar boven


Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden   |   Extranet