Deze bladzijde weergeven in het : Frans Nederlands
 
  ZOEKEN

Zoeken van A tot Z
 
Professionelen > Publicaties > Persberichten & Mededelingen > Voorstelling activiteitenverslag 2017. Persconferentie 5...
Professionelen Over het FAVV Organogram Contact Autocontrole Checklists "Inspecties" Dierlijke productie / Dierengezondheid Plantaardige productie Hoeveverkoop Erkenningen, toelatingen en registratie Export naar derde landen Financiering van het FAVV Invoer derde landen Laboratoria Levensmiddelen Meldingsplicht Wetgeving Zelfstandige dierenartsen Zelfstandige bio-ingenieurs, industrieel ingenieurs, bachelors en masters Publicaties Praktisch Voorlichtings- en begeleidingscel Ombudsdienst Comités Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité Consumenten

 
 


Persbericht


Voorstelling activiteitenverslag 2017. Persconferentie 5 juli 2018. (28/06/2018)

Op 5 juli 2018 zullen Denis Ducarme, Minister van Middenstand, Zelfstandigen, KMO's, Landbouw en Maatschappelijke integratie, en Herman Diricks, Gedelegeerd bestuurder van het FAVV, het activiteitenverslag van het Voedselagentschap 2017 voorstellen.

De resultaten van de controles en de analyses van 2017 zullen worden toegelicht met bijzondere aandacht voor de evolutie van de voedselveiligheid in Belgiƫ, de resultaten in de gevoelige sectoren en de resultaten van speciale controleacties.

De persconferentie vindt plaats op donderdag 5 juli om 11h00.

in het Food Safety Center
ingang Pachecolaan 13
verdieping : -1
1000 Brussel

bewegwijzering volgen      Contactpersoon voor de pers :
      Dorine Van Geert
      dorine.vangeert@favv.be
      Tel. : 0475 83 47 74

Onze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 28.06.2018   |   Naar boven


Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden   |   Extranet