![]() |
![]()
|
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() Zoeken van A tot Z ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]()
Een contaminant is een stof die niet doelbewust aan levensmiddelen werd toegevoegd, maar die daarin wel voorkomt als gevolg van de productie, de verwerking, de (onmiddellijke) verpakking, het transport of de opslag of als gevolg van contaminatie via het milieu. Er bestaan maximaal gehalten op Europees vlak voor sommige hiervan: Normen voor contaminanten
Chemische contaminanten die de voedselketen kunnen verontreinigen, kunnen in verschillende categorieën worden ingedeeld.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Gebruiksvoorwaarden & disclaimer | Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden | Extranet![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |