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Labinfo
Labinfo:
Publication destinée aux laboratoires de sécurité alimentaire agréés.



Labinfo N°20
Au sommaire:
Editorial.
Is acrylamide also present in less studied food ?
The « Asian hornet » : Vespa velutina nigrothorax takes hold in Wallonia
Presence of chlorinated paraffins in foodstuffs and intake of the belgian population
Chronic consumption of clay based food supplements can pose a health concern regarding uptake of arsenic.
“Green” is the new black
Unmasking klebsiella pneumoniae in wastewater
Strategy to target unauthorized genetically modified microorganisms in food enzyme products
Cardiac glycosides in plant-based products: toxicity and detection

Workshops & Symposia.

Date de publication :   December 2021
Nombre de pages :   44 pages
Format du fichier :   PDF


 

Notre mission est de veiller à ce que tous les acteurs de la chaîne fournissent aux consommateurs et les uns aux autres une assurance optimale que les aliments, les animaux, les plantes et les produits qu’ils consomment, utilisent ou détiennent sont fiables, sûrs et protégés, maintenant et à l’avenir.

Version imprimable   |   Dernière mise à jour le 18.02.2022   |   Haut de la page


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