Deze bladzijde weergeven in het : Frans Nederlands
 
  ZOEKEN
 

Zoeken van A tot Z

Meldpunt
0800 13 550

Startpagina Consumenten > Waarschuwingen voor allergenen > Waarschuwing van Cora & Michel et Augustin

CONSUMENTEN
Meldpunt Productterugroepingen Waarschuwingen Onze voeding Dagelijks leven Wat doet het FAVV voor de consumenten ? Incidenten voedselveiligheid Publicaties Video's Over het FAVV Praktisch   - Werkaanbiedingen
  - Nuttige links
COMITES
Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité
PROFESSIONELEN
Waarschuwing over een allergeen Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 08.04.2016


08/04/2016
Waarschuwing van Cora & Michel et Augustin

Product: Super Cookies cœur fondant melkchocolade en nootjes 180gr.
Allergeen niet vermeld op etiket: Amandelen.Michel et Augustin en CORA informeren hun klanten dat bij het uitvoeren van interne controle-analyses er een aanwezigheid van amandelen werd gevonden terwijl dit niet vermeld staat op de verpakking van Cookies coeur fondant merlkchocolade en nootjes 180gr van het merk Michel et Augustin met als barcodenummer 3760122961708, met een uiterste consumptiedatum vastgelegd op 12/2016.

Uw cora-winkel heeft het product onmiddellijk uit de rekken verwijderd, in akkoord met FAVV. Er wordt ook aan onze klanten gevraagd om het product terug te brengen. Alles wordt in zijn werk gesteld met de fabrikant om samen het probleem op te lossen.

Indien u allergische symptomen vertoont voor amandelen, voor dopvruchten, gelieve dit product niet te verbruiken en deze zo vlug mogelijk naar het onthaal van uw winkel te brengen. U wordt onmiddellijk terugbetaald.

Indien u het product wel verbruikt hebt en u vertoont allergische symptomen, raadpleeg dan onmiddellijk uw arts.
Voor de personen die niet allergisch zijn mag u dit product zonder probleem verbruiken.

Wenst u als klant meer informatie te ontvangen dan kunt u zich richten tot onze kwaliteitsdienst op het nr. 071.34.89.35 of via mail op het adres: ALERTES-RETRAITS@CORA.BE.

Wij bieden onze oprechte excuses aan onze klanten voor dit ongemak en verzekeren u al het mogelijke te doen om in de toekomst dergelijke gebeurtenissen te vermijden.

De kwaliteitsdienst CORA


Onze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst..

Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden.   |   Extranet