Deze bladzijde weergeven in het : Frans Nederlands
 
  ZOEKEN

Zoeken van A tot Z
 
Professionelen > Autocontrole > Specifieke tools per activiteitensector > Slachthuizen, uitsnijderijen en inric...
Professionelen Over het FAVV Organogram Contact Autocontrole Checklists "Inspecties" Dierlijke productie / Dierengezondheid Plantaardige productie Hoeveverkoop Erkenningen, toelatingen en registratie Export naar derde landen Financiering van het FAVV Invoer derde landen Laboratoria Levensmiddelen Schoolkeukens Meldingsplicht Wetgeving Zelfstandige dierenartsen Zelfstandige bio-ingenieurs, industrieel ingenieurs, bachelors en masters Publicaties Praktisch Voorlichtings- en begeleidingscel Ombudsdienst Comités Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité Consumenten

 
 

Specifieke tools voor de autocontrole per activiteitensector


Verwerking


  Slachthuizen, uitsnijderijen en inrichtingen voor de vervaardiging van gehakt vlees, vleesbereidingen en separatorvlees voor als landbouwhuisdier gehouden hoefdieren

Generieke auditchecklist
Een checklist is een rapporteringstool voor de auditoren voor de weergave van de vaststellingen tijdens de audit.
   
Certificerings- en keuringsinstellingen (OCI's) :
- Erkende OCI's voor de gids G-018 (PDF) (24/11/2020)
- Co÷rdinaten van de erkende OCI's
   
Technische specificatie : Certificeringsregeling - Slachthuizen & Uitsnijderijen (2021/1333/PCCB)
   

FAQ (PDF) (27/06/2017)

   
Nota van 04/08/2017 (PDF) betreffende de dierenwelzijn.
Nota van 20/01/2010 (PDF) betreffende de productie van categorie 1-, 2 of 3 materiaal
   
   
U kan de gids G-018 verkrijgen bij :
   
    FEBEV vzw (Federatie van Belgische Vlees)
       
    Adres : Arduinkaai 37/1 - 1000 Brussel
    Telefoon : +32(0)2/219.54.20
    Fax : +32(0)2/223.20.95
    E-mail :
       
       
    BVK vzw (Beroepsvereniging voor de Kalfsvleessektor)
       
    Adres : Korsele 70, B - 9667 Horebeke
    Telefoon : +32(0)55/49.99.70
    Fax : +32(0)55/45.78.56
    E-mail :
       


Onze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 12.03.2021   |   Naar boven


Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden   |   Extranet