Deze bladzijde weergeven in het :   Frans   Nederlands   Duits
 
  ZOEKEN

Zoeken van A tot Z
 
Startpagina > Beroepssectoren > Autocontrole > Specifieke tools per activiteitensector > Brood- en banketbakkerij
Professionelen Over het FAVV Organogram Contact Autocontrole Checklists "Inspecties" Dierlijke productie / Dierengezondheid Plantaardige productie Hoeveverkoop Erkenningen, toelatingen en registratie Export naar derde landen Financiering van het FAVV Invoer derde landen Laboratoria Levensmiddelen Schoolkeukens Meldingsplicht Wetgeving Zelfstandige dierenartsen Zelfstandige bio-ingenieurs, industrieel ingenieurs, bachelors en masters Publicaties Praktisch Voorlichtings- en begeleidingscel Ombudsdienst Comités Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité Consumenten

 
 

Specifieke tools voor de autocontrole per activiteitensector


Distributie


  Brood- en banketbakkerij

Generieke checklist in de B2C-sector.
   
Certificerings- en keuringsinstellingen (OCI's) :
  - Erkende OCI's voor de gids G-026 (PDF) (14/04/2023)
  - Coördinaten van de erkende OCI's
   
G-044 Generieke autocontrolegids voor de B2C-sector
   

FAQ bij de autocontrolegidsen in de B2C-sector

   

Autocontrolegids :

- G-044 generieke autocontrolegids voor de B2C-sector

- G-026 gids voor de autocontrole in de brood- en banketbakkerij

 
 


Onze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 17.04.2023   |   Naar boven


Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden   |   Extranet