Deze bladzijde weergeven in het: Frans Nederlands
  ZOEKEN

Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
Zoeken van A tot Z
Professionelen > Publicaties > Persberichten & Mededelingen > Het communicatieteam van het FAVV groeit: aanwerving van...
Persbericht (24/10/2018) Volg ons op TwitterVolg ons op Facebook


Het communicatieteam van het FAVV groeit: aanwerving van twee nieuwe woordvoerders

  De Nederlandstalige media kunnen vanaf vandaag met al hun persvragen terecht bij Liesbeth Van de Voorde, de nieuwe woordvoerster van het Federaal Voedselagentschap FAVV. Mevrouw Stéphanie Maquoi wordt haar Franstalige tegenhanger. Het FAVV hecht veel belang aan communicatie met de consument en de pers en versterkt hiervoor haar team.

Liesbeth Van de Voorde, die Journalistiek studeerde, maakt vanaf vandaag deel uit van het communicatieteam als Nederlandstalige woordvoerder. Zij volgt Dorine Van Geert op, die de functie ad interim waarnam.
Stéphanie Maquoi wordt haar Franstalige tegenhanger, ze is van opleiding journaliste en zal deel uitmaken van het communicatieteam waar zij in opvolging van Jean-Sébastien Walhin de functie waarneemt van Franstalig woordvoerder. De heer Walhin die de functie sinds 2014 met succes heeft uitgevoerd zal de rol van communicatiemanager van het Voedselagentschap verzorgen.

Het Voedselagentschap nodigt journalisten uit om contact op te nemen met de woordvoerders voor vragen of eventuele verzoeken voor reportages op het terrein en om ons te volgen via de sociale media: Twitter en Facebook voor wat aankondigingen van het FAVV betreft.


Contactpersoon voor de Nederlandstalige pers:
Liesbeth Van de Voorde

02 211 82 28
0479 77 73 04
liesbeth.vandevoorde@favv.be

Contactpersoon voor de Franstalige pers:
Stéphanie Maquoi

02 211 82 51
0478 69 57 84
stephanie.maquoi@afsca.be
Onze opdracht is te waken over de veiligheid in de voedselketen en de kwaliteit van ons voedsel, ter bescherming van de gezondheid van mens, dier en plant.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 24.10.2018    |   Naar boven
Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA - Alle rechten voorbehouden   |   Extranet