Deze bladzijde weergeven in het: Frans Nederlands Duits Engels
  ZOEKEN

Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
Zoeken van A tot Z
Professionelen > Over het FAVV
Over het FAVV


Het FAVV bestaat sinds 2000, en is in die tijd uitgegroeid tot een volwaardige organisatie binnen het geheel van de Belgische federale overheid.



 
Structuur van het FAVV
Crisispreventie en -beheer
De processen van het FAVV (Cartografie)
Businessplannen
Activiteitenverslagen
Multi Annual National Control Plan (MANCP)
Workshop Heads of Agencies - Measuring Outcome (3-4/04/2014)
General Data Protection Regulation (GDPR)



Andere informatie
 
Het FAVV in een notedop
Food safety surveillance by a risk based control programming: approach applied by the Belgian federal agency for the safety of the food chain (FASFC) (2006)
Werkaanbiedingen

Tevredenheidsenquêtes
Lees meer over de resultaten van onze enquêtes bij de Belgische consumenten en operatoren

Organigram van het FAVV
Zie

Wetgeving
Basiswetgeving van het FAVV

Machtigingen en protocols
Meer info...

Kwaliteit
Kwaliteitsmanagement en interne controle bij het FAVV

De waarden van het FAVV
Meer info...

Diversiteit
Federale Handvest van de diversiteit

Video
Voedsel veilig overal
Deze video stelt het FAVV voor, zijn taken en de controles die het verricht,…

Glossarium van het FAVV
Het glossarium bevat termen en definities die specifiek zijn voor het FAVV
Onze opdracht is te waken over de veiligheid in de voedselketen en de kwaliteit van ons voedsel, ter bescherming van de gezondheid van mens, dier en plant.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 11.01.2019    |   Naar boven
Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA - Alle rechten voorbehouden   |   Extranet