Deze bladzijde weergeven in het :   Frans   Nederlands   Duits   Engels
 
  ZOEKEN

Zoeken van A tot Z
 
Professionelen > Checklists "inspecties"
Professionelen Over het FAVV Organogram Contact Autocontrole Checklists "Inspecties" Dierlijke productie / Dierengezondheid Plantaardige productie Hoeveverkoop Erkenningen, toelatingen en registratie Export naar derde landen Financiering van het FAVV Invoer derde landen Laboratoria Levensmiddelen Meldingsplicht Wetgeving Zelfstandige dierenartsen Zelfstandige bio-ingenieurs, industrieel ingenieurs, bachelors en masters Publicaties Praktisch Voorlichtings- en begeleidingscel Comités Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité Consumenten

 
 

Checklists "inspecties"


Om zijn inspecties uit te voeren, gebruikt het FAVV een systeem van check-lists. Dit werktuig zorgt ervoor dat controles ge├╝niformiseerd worden en dat deze zo objectief mogelijk worden gemaakt.
Ze worden hier ter beschikking gesteld van de operator om de transparantie en het informatieve aspect te bevorderen.
Check-lists zijn op de wettelijke teksten gebaseerd.


Sedert 01/01/2017 werden in het kader van de administratieve vereenvoudiging alle checklisten herzien. Deze nieuwe checklisten worden nu gebruikt door de controleurs/inspecteurs bij het uitvoeren van hun controles.Zij worden ingedeeld per sector van activiteiten en per scoop van controle:
  Distributie (DIS)
  Production primaire (PRI)
  Verwerking (TRA)
  Import, Export en Notificaties (IEC)


Nuttige publicatie:
  Charter van de inspecteur en de controleur

Onze opdracht is te waken over de veiligheid in de voedselketen en de kwaliteit van ons voedsel, ter bescherming van de gezondheid van mens, dier en plant.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 16.05.2018   |   Naar boven


Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden   |   Extranet